Rozenburcht

Zorg

Verpleeg- en zorgcentrum Rozenburcht biedt 2 vormen van zorg:
• Somatische (verpleeghuis-) zorg
• Psychogeriatrische verpleeghuiszorg in de vorm van kleinschalig wonen (6 cliënten per groep)
De verpleeghuiszorg wordt geleverd in samenwerking met Novicare.

Wonen

Alle cliënten (m.u.v. cliënten binnen kleinschalig wonen) hebben een ruim appartement (45 m2) voorzien van eigen badkamer en kitchenette met koelkastje. De warme maaltijd kan naar keuze 's middags of 's avonds in het Grand Café gebruikt worden. U kunt er ook voor kiezen om tussen de middag in uw appartement te eten.

Cliënten binnen kleinschalig wonen hebben een eigen slaapkamer. Elke groep beschikt over een huiskamer.

Voorzieningen en activiteiten 

Binnen de Rozenburcht zijn verschillende voorzieningen zoals Grand Café 't Slot Capelle, kapsalon en een terras. In het Grand Café is een beperkt assortiment kleine dagelijkse boodschappen verkrijgbaar. Verder worden er allerhande activiteiten georganiseerd. ZorgBreed heeft de beschikking over een rolstoelbus, waarmee geregeld uitstapjes worden gemaakt. Samen met een begeleider kunt u ook gebruikmaken van een rolstoelfiets.
 

Ligging 

De Rozenburcht staat in de wijk Middelwatering. Het gebouw is vrij nieuw, modern en straalt klasse uit. Op de begane grond is Grand Café 't Slot Capelle gevestigd. Tevens is er een gezondheidscentrum met een groepspraktijk van huisartsen, fysiotherapie, apotheek, bloedprikpraktijk en fitness. Winkelcentrum Slotplein is in de omgeving. Metrostation Slotlaan ligt op 800 meter en er stoppen verschillende buslijnen.

Meer informatie

Om in de Rozenburcht opgenomen te kunnen worden is een indicatie nodig.
Wilt u specifieke informatie, persoonlijk contact of een vrijblijvende rondleiding? Dan kunt u een contactformulier invullen en naar ons zenden.
Bellen kan natuurlijk ook, zie hiervoor onze contactgegevens.

 


Spreekwijzer

 
 
Iedere 3 maanden komt SpreekWijzer uit. Een informatief blad met nieuwtjes en wetenswaardigheden voor en door onze cliënten en medewerkers Lees verder »